‘Trappende Tijgers’ Indra en Luna fietsen voor Sophia: ‘Mooi iets voor goede doel te doen’

Ze noemen zichzelf de Trappende Tijgers en ze hebben een doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Hun tegenprestatie: op 2 maart in het Topsportcentrum in Rotterdam zichzelf in het zweet fietsen tijdens Fietsen voor Sophia. ,,Heel mooi om iets voor het goede doel te doen”, vertelden zij maandag in Het Sportlokaal.

Het is niet de eerste keer dat zij zich inspannen voor het goede doel. In hun basisschooljaren haalden de twee vriendinnen uit Mijnsheerenland al geld op voor Dierenambulance en het KWF. Nu willen ze hun best doen voor het Sophia Kinderziekenhuis en kinderen met een immuunziekte. In de studio vertelden Indra en Luna meer over hun actie, waarvoor je hier kunt doneren.

Luister hier het hele interview Indra Flier en Luna Letterman terug.

Over Het Sportlokaal

Het Sportlokaal is hét programma bij Radio Hoeksche Waard over lokale sport en sporters, met elke maandag nieuws, interviews en studiogasten. Presentatie is in handen van Jasper van Everdingen. Contact: jasper.van.everdingen@omroephw.nl of 06-29554933.

Het Sportlokaal is wekelijks te beluisteren op maandag van 20.00 tot 21.00 uur via 96.0 FM of via omroephw.nl. Het programma wordt elke dinsdag herhaald van 8.00 tot 9.00 uur en is twee weken lang terug te luisteren via de Omroep HW-app en via Programma Gemist op onze site.